Verkkosivujen suunnittelu

Paikallinen verkkotoimistosi

Rakennamme verkkosivuja, verkkokauppoja ja huolehdimme ylläpidosta koko sivuston elinkaaren ajan. Vaikka sinulla olisi vanha sivusto, joka kaipaa uudistamista, päivitystä tai on rikki, olemme täällä sinua varten.

— Mitä teemme?

Autamme kaikessa verkossa

Riippumatta siitä, onko teillä suuri projekti tai tarvitsetteko apua johonkin pieneen, ota yhteyttä. Mikään työ ei ole meille liian pieni. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai varaa tapaaminen, niin katsotaan yhdessä mitä tarvitsette.

Verkkosivujen suunnittelu

Nykyaikaiset verkkosivustot, jotka toimivat mobiilissa, kannettavassa tietokoneessa, tietokoneessa ja muissa näytöissä. Laaja kokemus saavutettavan sivun rakentamisesta. Riippumatta siitä, tarvitsitko yksinkertaisen sivun, jossa on vähän sisältöä, vai suurempia, monimutkaisia ​​sivuja, joissa on paljon toimintoja, voimme rakentaa ne.

Verkkokaupat

Onko sinulla kauppa ja haluat rakentaa verkkokaupan vai onko sinulla jo perustettu verkkokauppa ja sinun on päivitettävä tai parannettava sitä? Rakennamme uusia verkkokauppoja ja voimme myös päivittää tai parantaa olemassa olevia verkkokauppoja.

Käännökset & sisältö

Tarvitsetko apua sisällön ja tekstien kanssa? Kirjoitamme tekstejä ja käännämme ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi

Ylläpito

Avattu verkkosivusto tarvitsee ylläpitoa ja päivityksiä koko elinkaarensa ajan. Verkkohotelli, verkkotunnus, automaattiset päivitykset ja varmuuskopiot ovat tarjoamiamme palveluita.

Ongelmanratkaisu

Onko teillä ongelmia sivuston kanssa? Ota yhteyttä, niin katsotaan ”konepellin” alla, tehdään vikaanalyysi ja autamme teidät löytämään ratkaisun ongelmaan.

Saavutettavuus

Tarvitsettekoko sivun, joka noudattaa WCAG 2.1 -standardia? Meillä on monen vuoden kokemus saavutettavan A-, AA- ja AAA-kriteerien mukaisten sivujen rakentamisesta. Teemme myös saavutettavuusanalyysit ja jo olemassa olevien sivujen päivitykset.