Tarjoamme apua verkkopalveluihin

Palvelumme

— Mitä teemme?

Autamme kaikessa verkossa

Riippumatta siitä, onko teillä suuri projekti tai tarvitsetteko apua johonkin pieneen, ota yhteyttä. Mikään työ ei ole meille liian pieni. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai varaa tapaaminen, niin katsotaan yhdessä mitä tarvitsette.

Verkkosivut

Nykyaikaiset verkkosivustot, jotka toimivat mobiilissa, kannettavassa tietokoneessa, tietokoneessa ja muissa näytöissä. Laaja kokemus saavutettavan sivun rakentamisesta. Riippumatta siitä, tarvitsitko yksinkertaisen sivun, jossa on vähän sisältöä, vai suurempia, monimutkaisia ​​sivuja, joissa on paljon toimintoja, voimme rakentaa ne.

Verkkokaupat

Onko sinulla kauppa ja haluat rakentaa verkkokaupan vai onko sinulla jo perustettu verkkokauppa ja sinun on päivitettävä tai parannettava sitä? Rakennamme uusia verkkokauppoja ja voimme myös päivittää tai parantaa olemassa olevia verkkokauppoja.

Käännökset & sisältö

Tarvitsetko apua sisällön ja tekstien kanssa? Kirjoitamme tekstejä ja käännämme ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi

Ylläpito

Avattu verkkosivusto tarvitsee ylläpitoa ja päivityksiä koko elinkaarensa ajan. Verkkohotelli, verkkotunnus, automaattiset päivitykset ja varmuuskopiot ovat tarjoamiamme palveluita.

Onko nykyisellä sivullasi ongelmia?

Onko sinulla ongelmia sisältävä sivu, jota emme ole rakentaneet? Ota yhteyttä, niin katsotaan ”hupun” alle, tehdään vikaanalyysi ja autamme löytämään ratkaisun ongelmaan.

Saavutettavuus

Tarvitsetko sivun, joka noudattaa WCAG 2.1 -standardia? Meillä on monen vuoden kokemus saavutettavan A-, AA- ja AAA-kriteerien mukaisten sivujen rakentamisesta. Teemme myös saavutettavuusanalyysit ja jo olemassa olevien sivujen päivitykset.