Vi erbjuder olika tjänster inom webb

Våra tjänster

— Vad gör vi?

Vi hjälper med allt inom webb

Oavsett om ni har ett stort projekt eller behöver hjälp med något litet så ta gärna kontakt. Inget jobb är för litet för oss. Ta kontakt och be om en offert eller boka ett möte så går vi igenom vad ni behöver.

Webbsidor

Moderna hemsidor som fungerar på mobil, laptop, dator och andra skärmstorlekar. Lång erfarenhet av att bygga tillgängliga sidor. Oavsett om ni behöv en enkel sida med lite innehåll eller större komplicerade sidor med mycket funktionalitet så kan vi bygga dem.

Webbutiker

Har du en butik och vill bygga en webbutik, eller har ni en redan etablerad webbutik och behöver uppdatera eller förbättra den? Vi bygger nya webbutiker och kan även uppdatera eller förbättra redan existerande webbutiker.

Översättningar & innehåll

Behöver ni hjälp med innehåll och texter? Vi skriver texter och översätter på svenska, finska och engelska

Underhåll

En lanserad webbsida behöver underhåll och updateringar under hela dess livstid. Webbhotel, domän, automatiska uppdateringar och säkerhetskopior hör till de tjänster vi erbjuder.

Har er nuvarande sida problem?

Har ni en sida med problem som inte är byggd av oss? Ta kontakt så tar vi en titt under ”motorhuven”, gör en felanalys och hjälper er hitta en lösning på problemet.

Tillgänglighet

Behöver ni en sida som följer WCAG 2.1 standarden? Vi har mångårig erfarenhet av att bygga tillgängliga sidor som uppfyller A-, AA- och AAA kriterier. Vi gör också tillgänglighetsanalys och uppdatering av redan existerande sidor.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande, e-post eller ring oss. Nedan hittar ni en länk till våra kontaktuppgifter och referenser.